Aktualności:

Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

Korzeń omanu

Zaczęty przez Helusia, 12-12-2008, 20:37

Czarnula

Zamówiłam.
Moje skarby:
syn ur. 2002 r
córka ur. 2007 r

Pewu

Marcin

A więc wniosek jest prosty, jak ktoś chce to znajdzie !
=>  "Dziewięć dziesiątych naszego życia polega na zdrowiu"

Franka

Czy ktoś może podpowiedzieć - ile opakowań omanu trzeba zużyć podczas 6 tygodniowej kuracji? Chcę zamówić, ale nie wiem ile (6-10?)

Rysiek

Franka

Dzięki i przepraszam za niedopatrzenie

Helusia

Pewu tutaj http://skleptomka.bazarek.pl/opis/151661/korzen-omanu-50g.html zamówiłam, zapłaciłam przelewem 13 grudnia i do dzisiaj nie otrzymałam :eek:
Najcenniejsze, co możesz podarować innym, to mądrość

Grażyna

Cytat: Rysiek w 23-01-2009, 19:42
Franko, tu napisałem czego ile potrzeba :) http://mikstura.kei.pl/forum/index.php?topic=5329.msg54119#msg54119
To, co napisałeś, ja po 5 tygodniach przekroczyłam 2-3-krotnie. Przecież lnu i wrzosu daje się po 2 łyżki, a z kolei oman jest ciężki i schodzi bardzo szybko. W dodatku sypię płaską łyżką, bo mam termos 0,7. To jak Ty to liczyłeś?

Biedrona

Do mnie dotarła paczka z kozleku. Można zamówić pocztą za 14 zł. Bo kurier tam jest bardzo drogi ( 33 zł)
Biedronka w trzech zielonych listkach ;)

Biedrona

Może ma małe duże łyżki ;)
Biedronka w trzech zielonych listkach ;)

Rysiek

CytatTo, co napisałeś, ja po 5 tygodniach przekroczyłam 2-3-krotnie. Przecież lnu i wrzosu daje się po 2 łyżki, a z kolei oman jest ciężki i schodzi bardzo szybko. W dodatku sypię płaską łyżką, bo mam termos 0,7. To jak Ty to liczyłeś?

Może, Grażynko, masz większe łyżki :P  Mi tyle tego zeszło, więc tak napisałem. Może warto jakoś dokładniej to wyliczyć, chociaż dla omanu. Bo o ile pozostałe składniki łatwo dostać i można w razie czego dokupić, to z tym omanem jest kłopot.

Czarnula

A ja czekam drugi tydzień za korzeń omanu z "darynatury" . Dobrze, ze zaznaczyłam, że zapłacę przy odbiorze.
Moje skarby:
syn ur. 2002 r
córka ur. 2007 r

Franka

Ja dziś dostałam od nich przesyłkę. Minęło 1.5 tyg. od złożenia zamówienia. Ale trochę ich ponaglałam ;)

Czarnula

To też napiszę do nich maila. Trochę długo to trwa.
Moje skarby:
syn ur. 2002 r
córka ur. 2007 r

Chamomillka

Ja nie ponaglałam "Dary Natury"  ;), ale przesyłkę otrzymałam za 1,5 tyg.
"Zdrowie nie jest wszystkim, ale bez zdrowia wszystko jest niczym"  Ks. Jan Twardowski

Czarnula

Niepotrzebnie się martwiłam. Przesyłka z ziołami przed chwilką przyszła.
Moje skarby:
syn ur. 2002 r
córka ur. 2007 r

Joker

Ja również zamówiłem w "Dary Natury" w poprzedni poniedziałek. Jak sprawdzałem w piątek stan zamówienia dalej był "oczekuje". Nieco niecierpliwiony wysłałem zapytanie i bardzo szybko otrzymałem odpowiedź:

"Czas realizacji zamówienia trwa do 2 tygodni, paczka powinna dotrzeć w następnym tygodniu."

Faktycznie paczka dotarła we wtorek.

zuzanka

Cytat: Pewu w 23-01-2009, 10:02
a tutaj?
http://skleptomka.bazarek.pl/opis/151661/korzen-omanu-50g.html
Dużo  jest w necie informacji  na temat  tego  sklepu. To  nie jest dobry  pomysł. 

Jawor

Lenka