Aktualności:

Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

Blok dla początkujących

Zaczęty przez Rysiek, 20-03-2009, 10:00

Wiola76

Kozaczek, bardzo dziękuję za odpowiedź. Naprawdę uważasz, że to wypicie przez przypadek nadpsutego MO mi nie zaszkodzi i mogę sobie dokończyć I etap? I iść dalej? (Oczywiście już zaopatrzyłam się w nowy alocit). Przepraszam, że tak dopytuję, ale bardzo mi zależy, żeby nie popełnić błędu.

Kozaczek

Bądź dobrej myśli, będzie dobrze. Jeden przypadek nie może skreślać reszty pozytywnych rzeczy. Idź do przodu, detale zostaw za sobą. Zdrówka.

Wiola76

Dzięki. Takiego pozytywnego wsparcia było mi trzeba.

Arkenson

Ad. 1
Czterdzieści.
Ad.2
Alergia pokarmowa bardzo silna na orzechy laskowe, a resztę jakoś znoszę i nie wszystko pamiętam. Alergia pyłkowa bardzo silna na kurz i brud, a reszta to brzoza, bylica, pleśnie itp.
Problem z zatokami, ciągle odkrztuszam flegmę z gardła i smarkam ? od dzieciństwa. W 2016 wykryto u mnie osteopenie. Zaburzenia z grupy psychosomatycznych, a nie maniakalnych ? bez leków, tylko sesje terapeutyczne.
Ad.3
Leków używam tylko w wystąpieniu silnych objawów. Zabiegi to gips na rękach trzy razy za dziecka i czwarty raz w dorosłym życiu. Polipy w zatokach. Kuracje to stosowanie zappera według książki dr. Huldy Clark ?Kuracja życia?. Dwudziestego drugiego października (b r) rozpocząłem etap pierwszy DP, w którym od pierwszego listopada wyeliminowałem węglowodany i jadłem mięso z warzywami do jedenastego. Teraz stosuje MO i dodałem kaszę do posiłków.
Ad.4
Odżywianie w dzieciństwie to babcine obiady, a potem stołówka szkolna z tego co pamiętam. Kojarzę z czasów podstawówki, że lubiłem jeść chleb z cukrem. Około tłustego czwartku obecnego roku odstawiłem produkty glutenowe po problemach w trzewiach (zapalenie żołądka i trzustki).
Ad.5
Praca fizyczna na trzy zmiany. W ciągu zmiany przenoszę na pięć metrów paczki długości od dwóch do trzech metrów co daje w sumie półtorej tony (średnio) i do tego akord oraz hałas ? praca w słuchawkach.
Ad.6
Rodzina o charakterze dysfunkcyjnym z elementami patologicznymi.