Ważny etap w rozwoju Biosłone

Zaczęty przez Mistrz, 03-05-2009, 17:20

Tom

Dołączam się do podziękowań i życzę powodzenia!
Jestem tu i teraz, nie spieszę się do jutra, nie tęsknię za wczoraj :)

Timajos

Smutno się robi. Życzę powodzenia.

Stamar

Właśnie chciałem to samo napisać. Smutno... i Powodzenia! Hmmm...

Mistrz

Jak Wam tak smutno, to przecież możecie pisać z Zibim na jego forum: http://www.zbigniewosiewala.pl/forum/viewthread.php?thread_id=7
Jeśli nie wiesz nic, dasz sobie wmówić wszystko

Antonio

Trochę słabe to jego forum w sensie technicznym i stylistycznym... Smutno Nam pewnie, że Zibi tutaj przestał się pojawiać ? niniejsze forum wydaje się po prostu perfekcyjne jako platforma wymiany zdań.
I'm going through changes

Domi5

Szkoda, że tak doświadczona osoba rezygnuje. Mógłby nie jednej osobie pomóc jeszcze ;-( Swoją drogą strona Zibiego była trochę nieczytelna moim zdaniem.

Mrówka

Mam nadzieję, że posty Zibiego nie podzielą losu postów innych osób zasłużonych dla Forum a nieobecnych.
Pomyśl nim zadziałasz, ale wpierw sobie to wymarz. Think before acting, dream before thinking.

Domi5

CytatMam nadzieję, że posty Zibiego nie podzielą losu postów innych osób zasłużonych dla Forum a nieobecnych.

Masz na myśli, że mogą być usunięte? To byłoby niezgodne z regulaminem chyba?

Mrówka

"Chyba" to właściwe słowo. Zwłaszcza, że precedensów ci tu jak w hamerykańskim prawie.
Jednak jestem ciekaw dalszego dynamicznego rozwoju naszego forum.
Pomyśl nim zadziałasz, ale wpierw sobie to wymarz. Think before acting, dream before thinking.

Heniek

Wątki z działu "Gabinet Zibiego" zostały przeniesione do działu "Przypadki zdrowotne forowiczów".
Nadciąga noc komety \ Ognistych meteorów deszcz \ Nie dowiesz się z gazety \ Kto przeżyje swoją śmierć

Eovo

Cytat: Domi5 w 27-12-2011, 20:13
Szkoda, że tak doświadczona osoba rezygnuje. Mógłby nie jednej osobie pomóc jeszcze ;-( Swoją drogą strona Zibiego była trochę nieczytelna moim zdaniem.

Zgadzam się

Mistrz

A ja się nie zgadzam. Niejednej pisze się razem, a nie osobno.
Jeśli nie wiesz nic, dasz sobie wmówić wszystko