Aktualności:

Wesprzyj Fundację Biosłone --> kliknij

Nefrosept czyli jego brak

Zaczęty przez fiona50, 16-09-2009, 17:19

fiona50

Witajcie
Szukam Nefroseptu, ktorego w tej chwili brak jest we wszystkich aptekach  w Katowicach a nawet brak go w hurtowniach.
Moze ktos z Was Drodzy Forumowicze ma na zbyciu, lub wie gdzie kupic. Pilnie potrzebuje z 3 opakowania.

Wiadomosc prosze kierowac na pw i z gory serdecznie dziekuje.

Halisia

Fiono,ja kupiłam ok.2m-cy temu u siebie. Jeśli w tej aptece gdzie kupowałam będzie,dam ci znać.  :)

fiona50

Dzieki, nasza nieoceniona Szpilka podeslala mi kilka linkow do aptek internetowych. Niestety brakuje go nawet w hurtowniach.
Specyfik znalazlam tylko w jednej, juz skorzystalam tzn. zamowilam i czekam na odbior.Cena 21.50 czyli ok 5 zl taniej niz przy zakupie bezposrednim.
Raz jeszcze Szpilko wielkie dzieki. :D 

Iza38K

No to podziel się linkiem Fiono  :D !

fiona50

Witaj Izo 38K
podaje Ci tylko jeden link ale za to sprawdzony, bo zalatwilam i mam do odbioru w Katowicach.
www.skapiec.pl/site/cat/2308/comp/321958
pozdrawiam Jadzia

Iza38K

Fiono - dziękuję ! Przepraszam, że tak późno  :bag:.

Whena

Szukałam Nefroseptu w Zielonej Górze w wielu miejscach i powiedziano mi, że nie ma już od dawna i brakuje go również w hurtowniach bo przestano go produkować około 6 miesięcy temu.
No to się zdziwiłam. Dzwoniłam do aptek internetowych i też nie było łatwo, ale w końcu się udało (tylko za dostawę będę musiała zapłacić). Tylko skoro go już nie produkują to za jakiś czas skończą się zapasy w aptekach, albo skończy się termin przydatności.

A Gooogle masz?  :) Zamiast Nefroseptu Mieszanka ziołowa na drogi moczowe. //Grażyna

Whena

Mam Google, tylko wygodniej pić Nefrosept niż mieszankę, szczególnie jak do pracy muszę zabrać dużo rzeczy ciężkich i zabranie termosu litrowego za bardzo by mnie obciążyło. Nie jeżdżę autem, a przy skrzywionym kręgosłupie i jego bólu ograniczam noszenie ciężkich rzeczy jak się da. A skład ziołowy mieszanki mam już w domu, bo zanim dojdzie ten Nefrosept to pewnie minie trochę czasu.

fiona50

Ponawiam chęć odstąpienia czterech butelek Nefroseptu z terminem ważności do maja 2010 roku w cenie 21.50 plus około 6 zł za przesyłkę ( jednej butelki ).

K'lara

Cytat: Whena w 27-01-2010, 17:33
Szukałam Nefroseptu  i powiedziano mi, że nie ma już od dawna i brakuje go również w hurtowniach bo przestano go produkować około 6 miesięcy temu.

Pojawił się ponownie Nefrosept. Produkcja wznowiona. W aptekach jest seria z datą ważności 2011.

Marita03

Ponownie brak Nefroseptu. Wielka szkoda. Zostają więc zioła na oczyszczanie układu moczowego.
marita

Skorupion

Marita03

Raczej płacę za błędy Jak dałam szansę glutenowi, to zaczęła się po jakimś czasie jazda, obrzęki, ponowne tycie ponad miarę i inne takie. Dałam radę i odstawiłam gluten. Jednak więcej mięsa w menu myślę, że spowodował reakcje ze strony innych ukł. i boli mnie dól brzucha. Chciałam kupić Nefrosept, ale nie ma. Pomaga żurawina i Fitolizyna. 
marita