Skórka pomarańczowa znika

Zaczęty przez Lilijka, 02-10-2009, 13:28

Lilijka

Chciałam tylko się pochwalić i zachęcić wszystkie kobiety głównie. Zaledwie od 2 tygodni piję MO, oraz koktaile- i wykluczyłam całkowicie gluten. Nie jem też ziemniaków. I proszę... Celluit znika. Wyraźnie mniejszy---uporczywy przez lata nie do zlikwidowania- w jakikolwiek sposób. A tu tak prosto. Zwyczajnie. Sobie znika:)

Stańczyk

Super.
Tak, pijąc MO i KB dzieją się rzeczy niezwykłe. Ja, co prawda, nie zdążyłem się dorobić celulitu (chociaż u mężczyzn on wystepuje rzadziej), ale wyraźnie wygładza mi się cera. Mojej żonie zresztą też, co sprawia mi jeszcze wiekszą przyjemność.

Isa

Ja na sobie też zauważyłam zmiany, od roku nieprzerwanie piję MO, od 3 tygodni DP i widzę na wadze 3 kg mniej, brzuszek bardziej płaski, z cellulitem też coś jakby lepiej oraz ładniejsza cera :).

Zazula

My również oboje wyraźnie młodniejemy - wygładza nam się cera, pięknieje skóra, wzmacniają włosy...
uśmiech to połowa pocałunku :)

Isa

Muszę sprostować: Oboje mamy się dobrze, Moje Kochanie po goleniu zawsze miało problemy skórne a teraz nic! I waga też mniejsza, a nie głodujemy :D

Laokoon

To ja się nie będę takimi drobnostkami kosmetycznymi chwalić tylko dodam że prócz tego mam coraz lepsze samopoczucie, jestem spokojniejszy i mam więcej energii do działania.

Asia61

Potwierdzam szybkie cofanie się skórki pomarańczowej. Miałam ją dość krótko, jakieś ostatnie 2 lata. Nie zdążyłam się przyzwyczaić :(
Zdrowie fizyczne i stan psychiczny człowieka są ze sobą ściśle powiązane.

- Awicenna

Agnieszka_13

MO piję od 3 lat, gluten odstawiłam na początku tego roku, ale nie całkowicie. Od czasu do czasu zjadam kromkę chleba lub ciasto. Cellulitu straciłam ... właściwie to nie wiem kiedy.